Ett företag som kan hjälpa dig att investera

Har du funderingar på att börja investera? Då ska du kolla in företaget Svenska Investeringsgruppen. Om du vill så kan du kolla upp deras uppgifter på Ratsit.se. Svenska Investeringsgruppen eller SIG som de förkortar sig är ett företag som är ett av Sveriges ledande finansföretag inom alternativa investeringar. De kan hjälpa dig med alternativa investeringar inom fastigheter.

Svenska Investeringsgruppens mål och vision

Målet som detta företag har är att människor ska kunna ha en enkel möjlighet till att få en tillväxt och frihet ekonomiskt genom att göra alternativa investeringar. De har även ett visst antal värderingar som är:

  • Långsiktighet
  • Öppenhet
  • Trovärdighet
  • Effektivitet
  • Etik

Något som detta företag jobbar för är långsiktiga kundrelationer och affärsrelationer med partners och leverantörer. De tycker det är viktigt att jobba med en öppenhet inom det mesta. Det innebär för dig bland annat att den rådgivning de ger till dig är både öppen och balanserad. De råder dig inom allt som har att göra med risker och kostnader men även möjligheter. Detta företag vill utstråla en trovärdighet och med dem kan du känna dig trygg. Det är alltså ett företag som är tryggt att låta investera i fastigheter åt dig. Svenska Investeringsgruppen presenterar bara projekt som de anser stödjer deras vision och deras affärsidé. Om du vill se mer av detta företag så finns det flera klipp på Youtube. SIG jobbar för att alla processer ska vara moderna och effektiva både internt och externt.

2 Mar 2016