Boka flytt i Göteborg

När man ska flytta i Göteborgstrakten finns ett helt gäng flyttfirmor att välja mellan. Allt från stora jättar till mindre firmor som har en eller ett par enstaka flyttbilar. Det kan vara svårt att hitta rätt när man ska boka sin flytt i Göteborg, särskilt om man inte är speciellt insatt i hur själva processen ska gå till. De flesta av oss vill ju bara att flytten ska gå smidigt - utan onödigt krångel och onödiga problem. Vi vill få hjälp med att bära ner våra saker, få dem inlastade i flyttbilen och körda till destinationen, där vi vill ha hjälp med att få dem uppburna. Så vad kan man då göra om man vill boka flytt i Göteborg?

Vår rekommendation är väldigt enkel - ring 0700 270 570 som är telefonnumret till XL Flyttfirma, en väldigt bra flyttfirma i Göteborg som dessutom kan bistå med saker som magasinering också. Dessutom är de billiga.

Vi anlitade dem när vi behövde boka flytt i Göteborg för att tag sedan, detta efter att två vänner oberoende av varandra rekommenderat just XL Flytt i Göteborg. Vi fick ett kanonpris på 840 kronor i timmen, så vi körde på och det är absolut inget som vi ångrar, snarare tvärtom - vi blev så pass nöjda att vi rekommenderar dem här på vår lilla hemsida!

För dessa 840 i timmen fick vi flytthjälp av två personer samt flyttbil - inte helt fel alltså, eller hur?

19 Jul 2014