Tips för ditt hår, din hud och dina naglar

MSM är en förkortning av metyl sulfonyl metan, och det är en förening som finns naturligt i flera olika livsmedel. Bland annat får du i dig det genom att äta/dricka mjölk, kött, skaldjur med mera. MSM är till för att keratin, kollagen och elastin ska bildas i kroppen och de gör att muskler, ben, leder, inre membran, hud, hår och naglar får en flexibilitet och styrka. MSM är bra för lederna och kan motverka artros. Den kan även använda till:

  • Allergisk astma
  • Pollenallergi
  • Matallergi

Graviola kapslar hjälper mot mycket

Graviolakapslar är något vi i Sverige kan äta. Graviola är egentligen ett litet vintergrönt träd, 5-6 m hög, som har stora mörkgröna och glänsande blad. Trädet växer dels i Amazonas regnskog men även i andra tropiska områden i Amerika. Trädet producerar en ätbar frukt, och saften av denna frukt är en mycket populär dryck i Brasilien. Där kallas den för Guanábana. Man har hittat aktiva ämnen i alla delar av Graviola och både frukt, blad och frön är bra källor till antioxidanter. Man säger att frukten kan skydda mot vissa virus, avvärja parasiter samt att den ger lindring till de personer som lider av remautism. Graviola används även för flera andra saker så som att stödja immunförsvar och mot depression, ångest, stress och nervösa besvär

Beställ din hälsokost på nätet

På iforma.se kan du beställa både Graviola och MSM samt det mesta inom hälsokost. De har ett stort sortiment av bland annat rawfood och superfood.

7 Feb 2016