Kontorsstädning i Stockholm

StädareEtt välstädat kontor ökar arbetslusten och kreativiteten samt att man enklare kan göra sina arbetsuppgifter. Att anlita oss för på Städenergi för en kontorsstädning i Stockholm är ett bra sätt att få dina anställda att må bra. Vi städar kontor i alla storlekar och hjälper både stora och små företag.

Vad ingår i en kontorsstädning?

Vi på Städenergi är ett städföretag och kan berätta att en kontorsstädning innebär att vi kontinuerligt kommer och städar ditt kontor. Vi använder oss av checklistor för att kunna garantera en bra städning. Du kan anlita oss för städning varje dag eller en gång i veckan. Vi har även andra flexibla lösningar som utgår från dig som kund.

En kontorsstädning kan bland annat innefatta:

  • Alla golv och mattor blir dammsugna
  • Golven fuktmoppas
  • Alla fria ytor dammas
  • Fläckborttagning på speglar, lister och dörrar
  • Alla papperskorgar töms
  • Kök eller pentry rengörs och arbetsbänkar och diskbänkar blir avtorkade
  • Städning av toaletter

Dessutom kan du komma överens med oss om vad mer du vill ska ingå i din kontorsstädning, vi anpassar oss gärna utefter dina behov.

Material och nöjd kundgaranti

Vi på Städenergi står för allt städmaterial medan du som kund får tillhandahålla förbrukningsvaror så som toalettpapper och pappershanddukar och liknande samt en dammsugare. Vi har en lång erfarenhet av städning och garanterar att du blir nöjd. Vi har nöjd kundgaranti som innebär att vi gör om städningen inom 48 timmar om du inte skulle vara nöjd.

Kontakta oss

Anlita oss som din städfirma i Stockholm och gör dina anställda nöjda. Ert kontor är ansiktet utåt och kunder som besöker ett välstädat kontor återkommer mer än gärna.

Vi kan berätta mer om vad vi har för tjänster och vad som mer ingår i en kontorsstädning samt även komma överens om flexibla och anpassade lösningar som passar just dig. Du når oss enkelt via mail och telefon. Kontakta oss redan idag! Vi har även andra tjänster såsom flyttstädning.

15 Jun 2014