BareMinerals för dig

Om du uppskattar bra kosmetika så är bareMinerals något för dig. Det är en linje produkter för skönhetsvård som är anpassade för din hud, för din kropp, för ditt välmående. Istället för att innehålla en massa olika kemikalier och andra mindre trevliga ämnen är bareMinerals istället framtaget av - precis som namnet antyder - mineraler. Helt naturliga produkter som förbättrar din hud, som förbättrar ditt utseende, som gör att du ser så snygg ut som du kan utan att för den delen göra illa naturen.

BareMinerals grundades 1976 och om vi får gissa så var de säkert inspirerade av den nyss förbigångna hippieeran. Eftersom de var så pass tidigt ute har de haft många år på sig att förbättra och fullända sin receptur, vilket i sin tur gjort att de - till skillnad från nykomlingar som hakat på 2000-talets gröna eko-trend - verkligen har genomtänkt och väl fungerande kosmetika.

Den enda nackdelen är kanske priset, men vill man köpa kvalitetsprodukter får man faktiskt betala för dem. Det rör sig ju inte om något kemiskt skit som är massproducerat i polska eller kinesiska fabriker. Som tur var kan man handla bareMinerals på internet, och då kan man köpa produkterna med ganska kraftiga rabatter. En mycket bra sida som listar priset på bareMinerals hos olika återförsäljare (så att du alltid handlar till bästa pris) är billigbareminerals.se, som vi rekommenderar varmt för alla som vill prova på bareMinerals. Mycket sminknöje önskar vi på Weavers Studio!

8 Oct 2014