Att hitta rätt nätbutik. Och få rabatt.

E-handelE-handel omsätter mer och mer pengar för varje år som går och svensken är numera nästan lika van vid att klicka sig fram till de varor han eller hon önskar på nätet som att gå till närmaste butik där de efterfrågade varorna finns. Men hur ska man då hitta rätt butik?

Ibland kan det ju faktiskt vara svårt att veta vilken handlare som har bäst pris och villkor, vilken butik som erbjuder rabatter och vilken butik som har bra leveransvillkor. Därför kan det vara värt att kolla in en sajt som listar butiker samt hämtar in aktuella rabatter från en rad seriösa och kontrollerade näthandlare, som måste uppfylla en rad kvalitetskrav för att få vara med på sidan – en sådan sida är Butiksjakt.

På Butiksjakt hittar du bara välrenommerade e-handlare med ett gott rykte – dessutom listar sajten även aktuella rabatter och kampanjer, vilket gör att du inte bara kan hitta en butik som passar de önskemål du har i det konkreta ögonblicket, utan du kan förmodligen även hitta en rabattkod till just den butiken, vilket gör att du sparar pengar på ditt nätköp.

Att navigera i butiken är också busenkelt. Direkt när du öppnar sidan får du upp en lista på butiker som erbjuder rabattkoder, och du kan även välja butiker efter kategori. Denna funktion gör Butiksjakt till ett ypperligt verktyg som låter dig hitta en nätbutik som passar just dig – och dessutom få rabatt på ditt köp!

28 Jun 2013