Avkopplande massage – en härlig present

MassageDet finns få bättre sätt att koppla av från vardagens stress och den hektiska moderna livsstilen än massage. En halvtimmes eller timmes total avkoppling från allt, där massörens vana händer hjälper dig slappna av... mmm, en bra massage kan faktiskt vara något riktigt himmelskt.

Förutom att ta bort stress har massage en mängd olika bevisade positiva effekter. Forskning visar att massage också kan ge smärtlindring, hjälpa mot ångest och depressioner samt kortvarigt sänka blodtryck och puls. Även om man inte lider av klinisk depression eller ångest förbättrar en bra massage såväl psykiskt som fysiskt välmående.

Att ge bort en härlig massage är en ypperlig gåva till din älskade, till din bror eller syster, till bästa vännen, till alla som är dig nära. Det är också en prefekt gåva vid de tillfällen då man måste köpa en present men då inspirationen sviker en och man inte har en aning om vad man ska ge bort. Nästan alla uppskattar en bra massage, så det är nästan 100% säkert att den som får gåvan kommer uppskatta den.

Då massage är en aktivitet som man behöver boka i förväg är det absolut vanligaste sättet att ge bort en massage på i form av ett presentkort. Genom att köpa ett presentkort kan den som mottar gåvan välja en passande tid för sin massage. Beroende på var du köper presentkortet kan man ibland även välja typ av massage, men detta är något du måste kolla i samband med att du köper presentkortet. Massören kommer även mer än gärna ge dig råd om vilken massage som bäst passar personen du ska ge bort massagen till.

Ett annat bra tips är att köpa presentkortet över nätet. Dels slipper du ta en omväg för att besöka massagesalongen rent fysiskt, dels går det helt enkelt snabbt och enkelt att hitta en passande massör. Om du bor i landets huvudstad rekommenderas hemsidan massage Stockholm – där hittar presentkort för massage i Stockholm!

19 Aug 2013