Fördelar med den elektroniska cigaretten

EciggOm man väljer en säker e-cigarett så kan man nästan uteslutande tala om fördelar med denna. Det är inte bara den som vill sluta röka som kan se e-ciggen som ett riktigt bra alternativ till tobaksrökning, det finns ju även de som bara röker lite då och då. Faktum är att alla som är intresserade av fräsch rökning kan dra nytta av e-cigaretter med god smak, det här är hälsosamma alternativ som är till för vardag såväl som för fest.

Nyttigare och trevligare

Man kan ju ångest bara av att bli utsatt för cigarettrök då man vet hur stor skada den kan göra. En stor fördel med den elektroniska cigaretten är att den inte skadar någon. Dessutom så slipper man en påträngande lukt som sedan följer med i kläder och i håret. Det blir helt enkelt mycket trevligare med e-ciggen. Trevligt blir det också för plånboken eftersom man kan spara pengar med cigaretter som räcker mycket längre än den vanliga varianten. Med pengarna man sparar kan man göra annat roligt än att sponsra tobaksbolagen.

Unika smaker

Något som är helt unikt för de elektroniska cigaretterna är att man kan få dem i många olika smaker. E-cigaretter med smak är en verklig höjdare och man kan finna smaker på e-juice som:

  • Kola
  • Banan
  • Äpple
  • Cappucino
  • Lakrits
  • Vanilj

Här kan du köpa e-juice.

Listan med coola och uppfriskande smaker kan göras hur lång som helst! Visst, det handlar kanske inte så mycket om smak som om doft, men känslan är i varje fall mycket uppfriskande och fräsch. Det är heller inte dumt att man slipper gå ut och frysa för att få röka då detta är helt ofarligt inomhus och då det inte stör andra.

27 Mar 2014