Hur kan jag få billigare massage i Uppsala?

När man ser en annons om gratis massagebehandlingar så kan man lätt känna sig lockad att testa. Ibland kan detta vara det allra bästa sättet att få billig idrottsmassage i Uppsala på, men man tar också större risker då man inte vänder sig till en professionell klinik. Massagestudenter måste givetvis öva på verkliga människor men frågan är om du är redo att agera försökskanin. Om du vill spara pengar genom att dra nytta av studentmassage så ska du se till att denna är noga kontrollerad av en instruktör som ser till att inga farliga tekniker används. För den som behöver seriösa idrottsmassagebehandlingar så är det bättre att vända sig till en professionell klinik och dra nytta av de erbjudanden som ges med jämna mellanrum.

Få massagen gratis

Den som utbildar sig till idrottsmassör behöver erfarenhet och denna fås förstås genom verkliga behandlingar. Därför kan man då och då finna erbjudanden om gratis idrottsmassage i Uppsala från en person som behöver öva upp sina färdigheter. Om man mest vill ha en avslappnande stund så kan det här vara ett bra alternativ men man ska vara mycket försiktig. Om personen som erbjuder massagen helt gratis även säger att bara tjejer kan komma och enbart ensamma så ska man förstås dra öronen åt sig. När något är gratis så finns det alltid ett pris. Antingen så får man en behandling som inte är särskilt professionell, eller så handlar det om en mindre seriös person som är ute efter folk att lura. Vill man ha en professionell idrottsmassage i Uppsala så får man betala för det, så enkelt är det!

Se upp för skojare

Nu kan man förstås även dyka på “seriösa” massörer som ger bra priser men mindre bra behandlingar. Att betala ett vettigt pris är faktiskt en form av säkerhet. Om man är alldeles för fokuserad på priset så missar man lätt signalerna som talar om att man har med en skojare att göra. Det är viktigt att förstå att det finns skillnader mellan den kunskap som massörer har och det som en massageterapeut klarar av. Man ska inte betala för idrottsmassage om man får en vanlig massage och ingen undersökning. Så länge som en massör är ärlig och talar om precis vad som ingår i behandlingen så kan ett lägre pris ge den kvalitet som man förväntar sig.

Kampanjer och erbjudanden

Bra hälsokliniker har ett varierat utbud av massagebehandlingar. Det betyder att du kan komma för att behandla spänningshuvudvärk såväl som en avancerad sportskada. När det finns massageterapeuter på plats så kan man räkna med att få en bedömning av den smärta eller stelhet som man upplever. När en undersökning är klar så får man ett förslag om möjlig behandlingsplan samt en prisbild. Den som inte har behov av en längre behandlingsperiod behöver knappast oroa sig särskilt mycket för det där med pris, men om man ska komma vid flera tillfällen så är det så klart en fördel om man kan få någon form av rabatt.

Rabatter ges vid olika tillfällen och man ska alltid fråga om det finns något särskilt erbjudande då man ringer till kliniken eller kommer för konsultation. Det kan vara så att man får några massagebehandlingar gratis då man betalar för en längre period med regelbundna besök. I vissa fall så kan man få subventionerad idrottsmassage då den räknas som friskvård och då man är medlem i en förening eller ett förbund där denna förmån ges. Det finns även företag som satsar på att ge sina anställda massagebehandlingar för lägre priser så ta reda på om detta är en möjlighet på ditt jobb och vilken hälsoklinik i Uppsala som ni skulle kunna samarbeta med.

27 Dec 2012