Letar du efter lediga lokaler i Helsingborg?

Lokal i HelsingborgBedriva verksamhet i Helsingborg

Helsingborg är en gammal industristad, belägen vid havet på den vackra, skånska västkusten. Malmö ligger en timme bort och Lund finns på ännu närmre avstånd, och med den täta tågtrafiken tar man sig snabbt och lätt till och från Helsingborg och andra viktiga platser i Öresundsregionen. Köpenhamn ligger bara 20 minuter från Malmö och är tack vare Öresundsbron oerhört lättillgänglig från såväl Helsingborg som andra skånska städer. Den som bedriver verksamhet i Helsingborg har ett mycket bra läge, här råder en skön och avslappnad atmosfär samtidigt som man har nära till de lite större och intensivare städerna runt omkring.

Lediga lokaler finns i alla former och typer i Helsingborg. Som gammal industristad finns här givetvis ett stort utbud av industrilokaler, kanske inte mitt i centrala Helsingborg, men väl i stadens periferi. Butikslokaler och kontorslokaler finns en hel del av och de mest attraktiva finns i centrum. Den som behöver utrymme för lager och logistik har också en hel del att välja bland i Helsingborg. Det bästa man kan göra när man letar efter lediga lokaler i Helsingborg är att kontakta Relier Öresund - lokalförmedlingsbolaget som flera år i rad vunnit förnäma priser för sina tjänster.

Kostnadsfri hjälp

Relier Öresund är Sydsveriges arm i Relier AB - ett dynamiskt lokal- och fastighetsförmedlingsbolag som består av en ambitiös grupp erfarna förmedlare. Vi är den största fastighetsförmedlaren i Öresundsregionen och du som letar efter lediga lokaler i Helsingborg betalar inte ett öre för vår hjälp.

Relier Öresund erbjuder en lång rad kostnadsfria tjänster för dig som är intresserad av lediga lokaler i Helsingborg - på vår hemsida kan du läsa mer om oss, samt använda vår avancerade söktjänst för att sålla bland de lediga lokaler vi har ute för förmedling för tillfället. Det kommer in nya objekt hela tiden så du förlorar inget på att kontakta oss och meddela oss ditt intresse. Då kan du dessutom specificera vad du är ute efter för typ av lokal i Helsingborg, så kan vi hålla ett extra vaksamt öga på marknaden. Våra kunder behöver sällan vänta särskilt länge innan vi hittar rätt lokal åt dem. Gå in på lediglokalhelsingborg.se för att se deras objekt.

Kontakta Relier Öresund i Helsingborg

Har du några frågor? Eller är du kanske intresserad av att diskutera upplägget för hur vi tillsammans ska knipa den perfekta lediga lokalen i Helsingborg åt dig? Då är du varmt välkommen att kontakta vårt Helsingborgskontor redan idag:

  • Adress: Bergavägen 1A, 256 44 Helsingborg
  • Telefon: 042-14 80 00
  • E-mail: helsingborg[at]relier.se
  • Hemsida: www.fastmera.se

3 Jan 2014