Måste ta ytterligare ett snabblån

SnabblånJahopp, då var pengarna slut igen. Vet inte vad jag har gjort av dem denna månaden, men slut är dem uppenbarligen. Lösningen stavas, som så många gånger förr, snabblån eller smslån. Vet att snabblån klingar dåligt i mångas öron, men för mig är det faktiskt en riktigt bra lösning för ett temporärt problem.

I dag finns det ju massvis av olika aktörer som erbjuder snabblån, men jag brukar använda mig av tjänsten lanasnabbt.net. De jämför snabblån från marknadens mest kända och prisvärda lånegivare. På så sätt får man en bra översikt över vad som finns att tillgå. Är ju onödigt att ta första bästa kreditgivare som man hittar på Google. Det skiljer nämligen mycket i räntekostnader beroende på vilken aktör man väljer.

I skrivande stund gör man bäst i att ta ett snabblån hos Vivus. De är mycket billiga och det bästa av allt är att det dessutom går att förlänga lånet hos dem om man skulle behöva det. Det går också att låna så mycket som 7000 kr. Deras ränta är också marknadens bästa när det gäller snabblån. Med andra ord - välj Vivus om du ska låna pengar snabbt! Du tjänar på det i längden!

6 Sep 2012