Melanotan - bra eller anus?

Melanotan 2Melanotan är ett ämne som fått en del uppmärksamhet på sistone. Förespråkarna hävdar att det är i det närmaste en mirakelkur som gör att man blir brun utan större ansträngning, medan belackarna anser att melanotan är potentiellt farligt och att man absolut inte bör använda det om man är rädd om sin kropp och hälsa. Vad är då sanningen, är melanotanet farligt och dåligt eller är det en mirakelkur?

Det är kanske inte en mirakelkur, men det funkar - det är fakta som inte går att komma ifrån. Melanotan gör en brunare, melanotan gör att brännan håller i sig längre. Melanotan gör att man kan sola mindre och ändå bli lika brun.

Melanotanet fungerar genom att stimulera kroppen till att påverka naturligt förekommande hormon, såsom melanin, som reglerar solbrändhet och pigmentering. Man kan säga att melanotanet boostar kroppen, sätter fart på de naturliga processer som kroppen själv utför. Och det ger stora resultat.

Motståndare till melanotan hävdar att ämnet är outforskat, att biverkningarna är oklara och att man absolut inte bör ta melanotan, under några som helst omständigheter. Vissa sajter som säljer melanotan påstår också att det minskar risken för hudcancer, eftersom man behöver sola mindre, men melanotanmotståndarna säger att det inte är vetenskapligt bevisat och utforskat.

En rad myndigheter har också varnat för melanotan och rekommenderar att man inte använder det, eftersom biverkningar inte utforskats ordentligt. Bland annat så har både de danska och svenska läkemedelsverken avrått folk från att använda melanotan.

Huruvida man bör ta melanotan är upp till var och en, eftersom forskning saknas finns det helt klart en risk, men vill man bli brun fort kan man ta melanotanet till hjälp. Om du vill testa så erbjuder blibrunutansol.eu melanotan till förmånliga priser, de kan också hjälpa dig gå ner i vikt med Instant Slim om du lider av övervikt!

 

18 Feb 2014