Ny tapet i sovrummet

Snyggt sovrumDrömmer du om att resa långt bort eller kanske om att flytta för gott till en regnskog och leva ett naturligt liv fram till pensionen? När man går och lägger sig i ett sovrum med fototapet så kan man mycket väl somna till bilden av en storstad på andra sidan jordklotet eller nästan känna doften av exotiska blommor som bara finns i Amazonas. Fototapeter är ett fantastiskt sätt att inreda sovrum på och man kan finna smakfulla lösningar som ger den känsla som man är ute efter.

Sova gott

När man väljer sovrumstapet så måste man tänka på det där med ro och vila. Visst kan det vara spännande med en bild som känns alldeles galen men alltför skarpa kontraster och färger är inte alltid rätt val för rummet där man ska sova gott. Det som är så smart med fototapeter är att man inte måste inreda hela rummet med dessa. Har man en sovalkov så kan man förstärka känslan av vilsam plats genom att tapetsera den innersta väggen och måla resterande i passande färger. Tapeten hjälper till med att avgränsa på ett sätt som ger en ro då man vill koppla av med en bok innan man somnar. Tapeter sovrum tjänar på måste ingå i ett helhetskoncept som känns rätt och här bör man alltid ta lite hjälp från proffs som kan det där med inredningsdesign så att man inte köper tapeter som sedan inte alls passar in i ens hem.

Fina motiv för sovrummet är:

  • Naturliga bilder

  • Lugnande mönster

  • Bilder från rymden

  • Konst som känns vilsam

Handla online

Ett gott råd är att köpa ny tapet till sovrummet online eftersom man i tapetbutiker på nätet får tillgång till god variation av stilar. Man kan i lugn och ro se på mönster och sätt att jobba med tapeter. När man sedan är redo att beställa så är det bara att klicka på den tapet som man vill ha, ange mått och få den hemskickad.

 

1 Apr 2014