Vägen till körkort

Hade ordnat körkortstillstånd men märkte att jag hade problem att ta till mig körkortsteori. Det fastnade liksom inte, jag satt och bläddrade i boken, försökte få in alla svaren och all körkortsteori i min skalle. Men det gick inte, jag kände att jag inte lärde mig snabbt nog. Det blev inte bättre av att jag på grund av detta kände mig rätt så idiotisk – de flesta har ju så lätt för teoriprov (det var uppfattningen jag fått, senare fattade jag att det inte alls är så), de fixar det utan problem, sen är det uppkörning och sen får man körkort. Men för mig gick det inte så enkelt, jag blev frustrerad och arg när det inte gick sådär jättebra.

En polare tipsade om korkort.se. Skapade ett konto och tog en titt och testade direkt deras körkortsfrågor gratis och förstod att detta var sidan med körkortsfrågor gratis på nätet för mig! När som helst kunde jag göra diverse tester och direkt se mina resultat. Jag kunde se exakt vilka frågor jag svarat fel på, följa noggrann statistik över min utveckling  sammanställa individuella prov baserade på just på de teorifrågor jag svarat fel på. Helt plötsligt förstod jag att det inte är så krångligt att ta körkort trots allt. I takt med att mina resultat blev allt bättre växte också mitt självförtroende. Körkortsfrågor.

När det väl var dags att skriva teoriprov var jag säker på att allt skulle gå bra. Och det gjorde det också. Hade faktiskt bara ett fel när jag skrev provet! Visst är det så att jag förmodligen hade klarat allt ändå, men det hade krävt mycket mer tid och hade tidvis varit en ren plåga. Kan med gott samvete säga att korkort.se förkortade och förenklade min väg till ett godkänt teoriprov!

7 Apr 2011